Stilig kostym till en stilig man

Att bära kostym anser vi ofta som stiligt, vilket det också är. En passande outfit som bör finnas i en mans garderob. Det går att bära kostym lika bra till vardags som till mer speciella tillfällen. En kostym behöver inte heller kosta skjortan. En mer prisvärd kostym är minst lika snygg som en märkesvara.

Kostymer i olika former

Kavajer eller blazers finns i många olika former och färger. För en mer bekväm passform skulle jag välja en blazer upptill. Ett stiligt men samtidigt bekvämt plagg att bära både till jobbet, vardags som till festligheterna. När det kommer till byxor så finns även där olika modeller. Kostymbyxa med stretch är ett säkert val för att känna sig bekväm och du kan röra dig fritt. Det går även att bära ett par kostymbyxor till en snygg t-shirt eller jumper. Likaså kan du matcha en blazer till ett par snygga jeans med en t-shirt under.

Handla online

Det är lätt och smidigt att handla online. Eftersom webbutiken är öppen alla dygnets timmar kan du enkelt klicka hem din kostym när det passar dig bäst. När du väljer att detta alternativ skickas varan direkt hem till dig eller till närmaste ombud och du behöver inte trängas i butiken bland alla andra shoppare.

Bookmark the permalink.